Sunday, December 24, 2006

Tanduk Rusa Ubat Ajaib





KITA DENGAR PENDAPAT MEREKA...



SIR-LIM
Quote:Saya dah cuba ubat tanduk rusa ini. Memang hebat. Keadaan saya selepas pengambilan ubat ini sama dgn keadaan prayer.


GAMBIRASLI
Quote:Alllooo.....every bodyy...aku pun pernah terai Tanduk Rusa tuh.So far ok,biasa lepas bertarung adik akan tidur,Ini tak tidor-tidor,dia nak menanduk lagi..Itu pun makan sebiji aje.Kesan selepas makan ubat tu akan terasa selepas 1 jam.Tapi suhu badan mcm biasa aje... Cuma kote tu aje yg luar biasa ....ekekekeke KUKER02Quote:ubat u punya tu... bagus...


LABIB
Quote:bro... apelah ko ni... ape jenis ubat ko jual kat aku... tanduk rusa ker gading gajah... beli jangan tak beli... asyik stimmmm memanjang...serious geng.. tabik la sama kimi... satu hari tu aku ingat kalau layan sebiji 5 round pun boleh... kalau ade stok lagi pm pm la aku ... kalau ade bunga baik.... ehem ehem la skit kimi


ENCEM
Quote:ubat ni mmg dasyat... aku dah try dah walaupun aku tak pernah beli personally dari dia, tapi member baik aku otai .. dia beli satu peket dari dia, dan kasik aku satu .. perghhh.. mmg power siot... tapi nak kasik FR aku segan aaa.. sebab aku try ngan org umah.. hehehe.. nanti bila aku try ngan awek aku, aku kasik FR ...


PRAYER
Quote:Yang pasti nya setakat ini.Ini yg terbaik dan menjanjikan satu kelainan.Bukan saja dari ketahananya juga dari segi kurang ajar nya.Bukan kerana kau kenal dia aku kata tanduk bagus atau pun aku di upah dia untuk promotebarangan ini.Tidak sama sekali.Yg pasti nya aku telah mencuba nya ,aku telah merasaknya kenikamtannya dan juga penderitaannya.Hasil buatan dari Banjarmasin ini menjadi igauan aku setiap kali aku ingin bersenggama.Bagi mereka yg kurang stamina untuk buat henjutan atau mereka yg usa nya sudah meningkat.Aku usul kan Tanduk rusa ini sebagai penyelamat.Kerana walau pun badan kita penat sekalipun dan tak mampu melakukan goyangan samba.Adik kita tetap berdiri teguh bagaikan menara KLCC.Percayalah wai'ma ketika pancutan kali pertama.Kita masih mampu merasa ketegangan nya dan jika cukup tenagan goyangan aku jamin mampu bagi pancutan kali kedua walau pun pancutan kali pertama baru saja selesai ( bergantung pada emosi dan kesungguhan dan keseksian pasangan)Yang pasti nya kita tak akan kalah tapi pasangan kita yg akan lemah tapi masih meminta sambil tersenyum.Bukan lah aku nak menceritakan tentang hal dalam kealmabu peribadi aku.Tapi kerana jasa si Tanduk rusa ini Aku sekali lagi di beri izin dan mandat olih Komandan Rumah untuk pergi ke TG. B atas alasan Stock kat Msia dah abis.Bagi mereka yg belum berumah tangga aku tak nasihat kan sangat.Bukan apa bahaya dik nanti cakar dinding.Jadik untuk menyelamatkan keadaan sebelum makan Tanduk rusa pastikan kita dah ada lubang rusa.Dan untuk mereka yg dah berumah tangga ini lah masa nya untuk kita mintak sain borang untuk kawen satu lagi.pasti nya dia akn tak larat melayan adik nko rang yg tak reti nak turun turun walau pun di tempeleng.Ibarat tanduk rusa yg melekap kat dinding untuk sankut baju. tak percaya nko rang boleh cuba sangkut tuala atau t shirt masa tgh stim ..tak turun beb!!!Tapi awas!!! ambik 1 biji sahaja jgn dua biji.Aku dah merasakan penderitaan ambik dua biji.Rumusan:side effect tak pasti yg pasti sound effect pasangan (dsp stereo).tidak kebas totally ketahanan.Elok untuk mereka yg kurang stamina (penat cam mana pun adik tetap cam tu)



MEMBER HUSBAN KL
Quote:3 hari hari berlalu selepas seminar berkhir.....sbelum kokok ayam berbunyi...aku pun bangun dari tido..(ish2 kat kl mmg takdak kokok ayam pun)...aik ada sms dari sapa pulak..takkan dari aweks..kot...mampus aku..kalo bini aku baca...oooooo dari mmber aku.....sms dia lebih kurang begini bunyinya''din, pekejadahnya dahsyat ubat yg ko seludup tu....ni ko tengok sendiri la masa aku sms ko ni...baru selesai perjuangan...tetiba aku jadik incredible hulk sms tu pkl 3.02 ampetang tu dia pun mengontek aku.....sawadeeekarppp... TIMA KASIH...dia betul2 puas hati...sinopsisnya malam tu...dia buat 2 round secara berturut2...pkl 12tu dia dah makan dah...pkl 12 lebih tu hidrolik dah jalan sendiri...first round lebih berjalan sekitar 40 min dia kata..tapi kelainan dia...keras dia lain macam...dari rengekan, tindakbalas bini dia, mmg bini dia puas..puashati malam tu...lebih2 lagi round kedua diteruskan tak sampai 2 minit selesai round pertama...keluar tu...masih keras lagi..apa yg membanggakan dia...dia kata, firstt time dia tengok bini dia meramas tilam, menggigit bantal sebegitu rupaa.....(dahsyat gak keganazan dalam rumah tngga member aku ni)


ZAIBOZ
Quote:ok..aku dah cuba tanduk tusa..nak kate power sgt tak juga cuma ubat ini membuat air kita lambut pancut jer dan all the time ketegangannya..as dia said pade aku..makan 1 jam sebelum jimak...aku dah cuba so dari segi performancenye kira ok dan enjoy juga le bila buat sex tu..dia tau le...hehehe..aku boleh main sampai 5 kali hari tu...sampai dia call aku pun tak sempat nak jawab...hehehhe


SHAMM
Quote:FR tentang ubat kuat yang dibekalkan brother pada aku.*Tolong jgn tanya apa nama ubat nie …. Aku tak tahu sebab aku cuma dapat satu capsul ajer tanpa kotak. Kalau nak tahu …..tanya kat brother Selim.* Quote:Sampai ajer kat bilek, tawanan aku terus tanya ….. ubat apa yang warna biru tu … alamakkkk … kantoi, aku terlupa nak simpan elok2. Terus aku cakap itulahh ubat yang aku cadang untuk menukarkan diri ini menjadi “Hulk” dalam sessi yang selanjutnya. Dia pun merayu kat aku ….. janganlaaa makan ubat, dia dah rasa cukup tersiksa. Kalau aku makan, dia takut badan dia tak boleh tahan ….alangkan sessi yg pertama tanpa ubat pun, dia dah terkencing-kencing…. Aku tak tipu atau pun nak bangga diri pasal nie, tanyalaa kat Hantukubor …. Dia sendiri dengar aper yang ML kat OE cakap pasal aku kat dia tanpa pengetahuan aku.


untuk makluman semua... harga dibawah adalah termasuk penghantaran pos express... kami tidak lagi membuat penghantaran terus tetapi melalui sampul pos express dan sampai pada anda dalam 2 hari waktu bekerja....

harga...... rm30 per-pack....
segala booking dan pesanan buleh msg tu0129258675 atau toko_ubat@yahoo.com

3 comments:

zali said...

berminat ler.... saya dah email kan kepada saudara .... alamat dan cara pembayaran??? mintak account number please...

harun said...

saya dah msg to ure number 0129258675.... tapi napa tak reply lagi... nak dua pack.... thks

rex said...

bro.. per pack tu brapa bijik kapsul dalam ni? minat la.. :)