Sunday, January 14, 2007

Sunday, December 31, 2006

awas... tanduk rusa tiruan dipasaran




1. tanduk rusa asli gambar pertama...

2. tanduk rusa tiruan gambar kedua...





pastikan anda membeli produk asli dari kami... terima kasih

Monday, December 25, 2006

Seks Dgn Wanita Berusia Lebih Mmberi Kepuasan?

Seks Dgn Wanita Berusia Lebih Mmberi Kepuasan?

--------------------------------------------------------------------------------

Hubungan seks dgn wanita berusia sering dipandang serong oleh masyarakat.Tetapi pengkaji seksual dn pakar kaji rahim, Dr Peter Platz dlm satu kajiannya mndapati hubungan seks dgn wanita brumur adalah paling memuaskan.Dan, tahukah anda, byk perkahwinan kecundang krn ketidakpuasan seksual.Tidak mndpt kepuasan dgn pasangan sehingga mmbawa kpd masalah mnjalin hubungan sulit diluar.Harus diingat, hubungan seks dgn pasangan mestilah berlandaskn kasih sayang.Ada pndapat mngatakan wanita yg lebih berusia mampu mnghalang pasangannya daripada klimaks awal kerana hubungan diantara wanita dn lelaki muda dianggap baik kerana wanita tersebut mmpunyai byk pengalaman dn mereka lbh pandai mengawal orgasma pasangnnya.Ada juga pndapat mngatakan wanita muda mmpunyai kurang keyakinan dan memerlukan masa yg lebih utk klimaks.Pasangan yg kurang pengalaman tentu mahu cepat segalanya.So, kepada sesiapa yg mmpunyai pengalaman mnjalinkan hubungan seks dgn wanita yg lebih berusia silalah bersama-sama bercerita dn berkongsi pengalaman anda bersama....

berikan komen anda untuk pandangan bersama.... terima kasih

Sunday, December 24, 2006

Punca2 hilang Nafsu Shawat....Antaranya....

Ader yang hilang nafsu sebab penyakit kronik....

Ader yang hilang nafsu sebab tak dapat rasa syok bila wat seks....

Ader yang hilang nafsu sebab masalah eractile dysfunction (ED)....

Ader yang hilang nasfu sebab self doubt akibat premature ejacuation....

Ader yang hilang nafsu sebab masalah kerja yang melambak....

Ader yang hilang nafsu sebab terkena anxiety disorder....

Ader yang hilang nafsu sebab psychological trauma....

Ader yang hilang nafsu sebab err... macam-macam sebab lagi laaa...

There is no one cure that can fits all of the above... Tapi kalau punca masalah tu diketahui, then half of the battle is already won...

Tanduk Rusa THE BEST.... (pengalaman 001) sambungan...

sambungan 002

musuh bersiap untukdi soal desakTak lama lepas aku sampai bilik dia datang.Duduk lbh kurang dia ajak aku mandi.Patut aku yg ajak dia mandi ni sudah terbalik. Ini yg aku suka hehhehehehhe.Time ni lah masa untuk aku seksa dia dan buat body check.Selamba jek dia bukak baju macam tak bersalah je.Hehhe.Aku tengokubat ubat dia complete dari pada sabun mandi shampoo sampai ke ubat cuci pepek dia ada.SAH!! memang jenis jaga pepek punya orang.Ada jamu rapat lagi.SEMPITTTT!!!dikkk wa cakap!!!

Nilah dia pepek tebusan yg sempat aku snap sewaktu buat body chekMasa tu nak jek wa balun kat dalam bath tub tu tapi tak selesa lah...buat sakit badan tilam ada baik atas tilam kan.Tak boleh jadikaku dah tak tahan.Tiba tiba tenaga luar biasa aku datang aku bolehdukung dia humban dia atas katil .Aku ingat dia marah perghh lagi dia suka.Dia tarik aku terlentang kan aku. Tiba tiba kotey rasa panas panas suam.Rupa nya kotey dah dalam mulut dia aduiii kejang kaki aku.Aku rasa nak bangun dia tolak aku balik ."Abg diam aja biar saya yg selesaikan",dia capai kondom zaSS dia henjut aku semau nya.Kepala dia aku tengok tergeleng geleng.akhir nya dia rebah kat badan sambil peluk badan aku semau nya.Katil dah basah dah ngan air diaaku belum lagi.Aku pun pusing terlentang kan dia turn aku pulak enjut.Memula tu rengek dia manje jek bunyik pun macam buat buat..aku tukar speed lima masuk turbotekan noc 5 minit non stop tetiba badan dia mengigil, suara yg buat buat merengek tadik terus jadi suara stereo double bass bergema bilik aku jap.

Cilakak muka dia senyum lembik...aku tak settle lagi..stamina aku dah abisaku tak lepas lagi adik aku tak nak jugak turun turun.Dia dah jadik b***ng pisang, yg mula nya ganas tadi dah tak melawan.Aku cakap ngan dia rehat kejap nanti sambong hehehe cam main bola pulak boley main sambong sambong!!Dia pelok jek aku sambil dia rehat carik stamina aku temgok dia nak angkat tangan pun dah tak larat macam Hulk Hogan kena kepit kepala,aku angkat tangan dia 3 kali heheh tak melawan.Aku terlena kejap tiba tiba aku rasa lain macam ada macam geli gelihehhe rupa nya dia dah start karaoke dengan adik aku.

Mula mual HJ sajapah tu dia gurau gurau dengan hujung lidah.Pepek dia dah gesel kat lututaku heheh untung kau lutut..Aku tangkap kepala dia terus tekan ..aku kata jgn seksa aku dgn hujung lidah.Dekat 10 minit kena BJ dia tadah tangan,aku ingat dia nak main tag team rupa nya mintak kondom .Pah tu dia panjat aku lagi ,kocok kocok inul aku kena petang tu.Aku tengok muka dia dah semcam mata hitam dah tak nampak dah, aku bangun zasss doggy...tengok dia cengkam kain cadarrBergema lagi stereo bilik aku...A

pa niii asyikk aku jek yg puas kan orangg aku tak lepas lagi.Tebusan aku dah give up dgn aku...dia suruh sambong malam nantidengan penuh kehampaan aku ..aku tinggal kan dia kepenatansambil aku jumpa member member aku mengadu naseb aku yg tak settle settle lagi dari pagi tadi. Adik aku masih tak turun turun.Tebusan aku dah lembik cam nasik bubur.Kesan si tandok rusa ( Selim naseb kita serupa)... Tungggguuuu nanti aku citer apa ygterjadi pada malam tu hehe

Tanduk Rusa THE BEST.... (pengalaman 001)

Cerita 001 (pengalaman Sebenar)


Setelah aku berjaya menawan mush dan Time kawan kawan aku yg lain pulak ambush.Satu satu khemah kami merayap tak jugak dapat musuh yg berkenan di hati.Aku tak nak reveal nama lah aku panggil Pahlawan A.ajak aku patah balik dia nak tangkap musuh pakai baju petak petakhahahah pendekar sudah jatu hati sama mush baju petak perggwajah ayu boleh buat bini hahah powerr..

Yg pendekar 2 org lagi masih lopong.Dia ajak kita org serang kampong lainKampong ni tak best!! Ler ada kampong lain lagik ker.Aku tepok dahiaku ingat kat situ je rupa nya ada tempat lain lagi.

Kat kampong satu lagi ni lagi muai beb!!! Tu dia musuh berkeliaransemer ganas ganas siap panggil mintak di colek dan di buat tebusanhahahah.AKu dah mual nyesal sebab awal sangat tamgkap musuh haha.

Tapi tak per Agen rahsia kata kalau tak ngam musuh tadi kita boleh tukar lain duit gerenti balik perghhh!! terus semangat aku.Maka jenuh lah bersilat kawan kita org yg dua org lagi tu.Dah puas turun naik turun naik Kotey akhir nya dapt juga mereka tawan musuh .Boleh nagis dikk tengok musuh dia org cerita pun tak guna..

Kami pun jadikan mereka tebusan.Tapi tebusan ni pelik sikit patut nya diaorg yg bayar kita org ni tak kita org yg bayar dia org.Aku bayar tebusan aku 220 ribu rupiah aku kira tak sampai 100 rm pun.Lebih kurang harga tu jugak lah member member lain.Yg best tu tebusan kat sini bukan macam tebusan Iraq.Tebusan ni dgn rela hati pegi bilik kita org untuk di seksa hahahhah.

Salah satu kubu musuh yg kami ambushLebih kurang pukul 12 tgh hari kita org pun pegi beli bahan bahan penyeksaan. Seperti Antibiotik, Kondom dan juga alat penyeksaan yg palingkejam TANDOK RUSA. ( Kerana mu tandok rusa aku merana).Kemudain sebelum mulakan penyeksaan kita org makan Nasik Padang dulu..

Alahai TANDOK RUSA...

Aku mula nya tak yakin sangat ubat ubat cam ni tapi dah di syorkan aku telan jek lah .. makan 2 biji .Tak ada rasa apa pun. Cam biasa jek.Lepasa makan kita org pun masuk lah bilik masing masing.Dalam bilik aku ada dua tebusan sebab member yg soarang lagi tu bilik dia tak siap lagi dia tumpang kan tebusan kat bilik aku heheheh cam boleh threesome jek ni.Tak lama lepas tu member aku seret tebusan dia sebab bilik dah siap.Tandok rusa dah mula meresapTiba tiba aku dah rasa semacam.Seolah olah mcam ada b***ng besi dalam seluar aku.

Risau jugak aku , aku pegi toilet takut gak aku kalau kalau adik aku betukar menjadik besi.Aku jentik tub ! tub! bunyik padu.Aku tempeleng adik aku dia tiga kali tetap melawan nama nya tunduk tidak sekali.Ah sudahhh!!! nak kena kasik settle gak nii.Bila aku kuar dari toilet aku tengok tebusan aku tadi muka dia dah lain macam.Ada pucat sikit..Aku tanya sakit ker dia kata tak tapi aku tak puas hati.Bila aku terus desak last sekalai dia cakap " Abang saya lagi datang bulan maaf bang

"Cilakak!!! muka cantek puteh badan kecik molek pepek pulak berdarahh!!!

Tak cerita banyak aku suruh dia balik harapan aku musnah.Suruh dia hantar member dia yg lain.Aku mintak ganti rugi.Tak kan lah aku nak belasah darah darah tu eeee aku takut tengok darah...tengok dara tak per.
'Adik" aku dah tak tentu arah aku tempeleng aku simbah air sejuk pun dia tak reti nak turun....Selang 20 minit pengganti datang,muka biasa jek body OK pepek tembamTak lah menawan sangat setakat bawak pegi pasar malam tu ok lah.Cam biasa walapun adi aku dah mula tak sabor aku tetap cool banyak lagi masa sampai besok pagi beb buat apa nak gelojoh .Bual lebh kurangaku gi lah toilet nak kencing sambil nak pujuk adik aku ni supaya sabor.

Bila aku kuar dari toilet aku tengok awek tu dah tukor baju.Baju kelawar pulak tu aduhhh apa malang naseb aku lbh baik dia bogel jek dari pakai baju tu.Potong stim betul..at least pakai bra ngan panties pun kira ok lah gak ini pakai baju kelawar.Stim dah potong tapi adik tetap tak turun turun alahai tandok rusa.Bila dia tengok adik aku macam tu terus dia pegang dan belai.Dia terus bogelkan diari dan seraya berkata jom bang kongkekAKu terkejut ,aku belum apa apa lagi dah ajak aku kongkek,aku baru jek nak carik mood.

Bila dah tak ada mood tu yg aku rasa aku ni macam perogol jek.15 minit berlalu baru satu aksi satu gaya dia dah tolak aku." bang ampun bang saya sudah gak tahan saya sudah 3 kali keluarabang masih belum lagi, abg masuh keras terus, memek saya udah pedih ni bang ampun bang".Apa lah malang naseb aku hari ni dapat yg Ok pepek darah dapat ganti tak boleh tahan ngan aku..Sesungguh nya aku kecewa..kerana musuh tidak melawan.Dengan berat hati terpaksa aku mintak bantuan agen rahsia untuk bawak aku pegi serang ambush kat kubu musuh.Waktu tu jam dah pukul dua ptg waktu Indon.

Dengan penuh Dedikasi agen rahsia aku bawak aku kesana destinasi.Kalai ni aku tak naik kereta kebal tapi naik motorsikal jek lagi pun aku sorang masa lima orang tadi pagi kita org naik keta kebal. Aku panggil keta kebal seba dia bawak main redah jek tak pakai undang undang langsung.Dalam otak aku aku nak carik yg puteh dan yg badan nipis tak nak yg banyak lemak.Betul betul macam komando gerak khas akusorang sorang pun jadik, agen rahsia standby kat transport.Aku pun tak sangka aku boleh jadik berani .Serang sana serang sini.Keluar masuk kubu musuh sorang sorang jek.

Member2 lain dah selamat dua tiga round seksa tebusan dia org kat dalam bilik.Aku jugak yg masih berjuang.At last dapat jugak itu.Memula tu aku ingat dia tu 'mami' kat situ , aku dah nak nekad sebab dah tak ada orang mami pun mami lah!!Hehe tapi dah rezeki aku dia kata dia baru masuk kerja padan lah muka berseri seri .Aku tak pikir panjang settle duit tebusan , dia mintak kunci bilik aku kata tak yah aku tunggu dia datang.Lagi pun waktu tu hari dah nak mula hujan.Hehhe pahan paham jek lah kalau ujann...

alahai tandok rusa kejam sungguh nko.

bersambung.... episode 002